Kursevi za predškolce

Kako se uči kod nas?


Učenje stranog jezika je najefikasnije ako se nastava odvija na ciljnom jeziku. Vođeni tom idejom, organizovali smo časove tako da se celokupna komunikacija odvija na ciljanom jeziku. Pobornici smo savremene komunikacijske metode i svaki čas ima unapred jasno određen cilj. Na našim časovima ćete imati priliku da izrazite svoje mišljenje, da vodite diskusije, da pitate i odgovarate na stranom jeziku, a možda i da se nađete u ulozi profesora na kratko. Dodatni materijali su sastavni deo svakog kursa, pa će Vam, između ostalog, biti dostupni i svetski strani časopisi i knjige. Vaše je samo da dođete na testiranje nivoa znanja i da izaberete kurs koji odgovara Vašim potrebama.

Učenje stranog jezika nikada nije bilo zabavnije!


Materijali koje koristimo u nastavi su potpuno prilagođeni uzrastu dece. Koristimo proverene rekvizite poput papeta, puzli, edukativnih slagalica, društvenih igara na stranom jeziku, pesmica na stranom jeziku i još mnogo toga. Zbog dugogodišnjeg iskustva sa decom koje imaju naši profesori, naša jezička igraonica je potpuno prilagođena deci svih uzrasta. Koristimo udžbenike proverenih izdavača poput Macmillan, Oxford i Cambridge.

Predškolci i strani jezici


Prostorije naše škole su veoma kreativno osmišljene u kojima preovladava vedar kolorit i moderan nameštaj. Budući da naši profesori imaju veliko iskustvo u radu sa decom, oni znaju koliko je deci važan prostor u kome borave i uče. Zato smo se potrudili da dečija, jezička ,,igraonica” bude kutak u kome će se deca osećati prijatno i sigurno kako bi sticali nova znanja. Dečija ,,igraonica” je opremljena svim potrebnim sredstvima za učenje jezika (društvene igre, podne puzle, edukativni rekviziti...). Deca neće imati osečaj uštogljene i stroge atmosfere, već prijateljske i opuštene. Bezbednost dece nam je takođe prioritet, pa smo prilikom opremanja škole imali u vidu i najsitnije detalje.